duminică, 31 mai 2015

spui ca iubesti

spun ca iubesc mirosul de mai , dar ma plimb cu motorul prin paduri de salcam, spun ca iubesc ziua , dar ma dau cu motorul noaptea , spun ca iubesc sa ma ude ploaia , dar merg cu motorul prin ploaie , spun ca iubesc vantul , dar ma dau cu motorul contra lui , spun ca iubesc soarele , dar ma opresc cu motorul intr-un lan de floarea soarelui , spun ca iubesc sa fiu doar eu cu motorul si gandurile mele , dar te iau si pe "tine" cu motorul , spun ca iubesc linistea , dar iubesc "linistea" din casca mea de motor , spun ca te iubesc , dar totusi nu pot sa iti spun in timp ce conduc motorul , spun ca stiu "drumul" si totusi iti dau "tie" harta , spun ca te vreau aproape de mine , dar totusi franez mai tare pt a "te" lipi de mine , si spun ca imi place sa "zbor" impreuna cu "tine" , si totusi nu pot sa ma ridic de la pamant nici cat un pescarus batran ... 


eu si emisiunea Club Nautica

Salutare .

O sa incep cu sfarsitul , deoarece asa incep toate filmele bune . Cu sfarsitul. Vedem un personaj cum se "lupta" cu o camera video , intr-o barca ce alearga pe apa , in timp ce ploua torential. Pe Dunare. Pe un brat al dunarii , despre care nici nu stiu exact cum se numeste. Sunt impreuna cu Florin, el e cel care conduce barca.
Fulgera si trazneste . sunt ud leoarca . echipamentele video sunt impachetate foarte bine . Ma gandesc daca mai scap de aici . Imi vine in cap o vorba de a mea "daca mor sa stii ca te-am iubit" . Nu credeam ca apa se poate vaporiza incat sa ajunga sa miroasa ca un spray . Macar mirosul este foarte frumos ... Nu prea pot descrie in cuvinte mirosul , dar miroase gen a menta sau paducel (sau crin?) . Probabil ca ploaia chiar vaporizeaza mirosul plantelor de pe mal.