miercuri, 20 ianuarie 2016

defect statie audio Rotel

hai repede inca una simpla. statia lu' Kashtan (el e un tov de al meu. e om Kashtan. nu magnetofon) a scos fum la un moment dat. evident , tot de la un condensator. doar ca aici a fost simplu. era un condensator de deparazitare. adica la modul "merge si fara el".
de ce a scos fum si a explodat? probabil din cauza ENEL , supratensiune pe retea. nasol. fum si miros.

il scoti ca atare , si il arunci la gunoi. aia care l-au pus acolo erau niste prosti , si nu stiau ca romanii , scot toate piesele "in plus" . pt ca cauzeaza. probleme. :)))
(el era montat pe intrerupatorul de retea)

lecede lcd ecran calculator bushit defect

tot pe repede, ca nu e timp, si am chestii importante de facut... pe care inca nu le-am facut (si e jale)

primul lecede LCD defect. pe scurt : lcd-urile daca nu crapa ecranul , cum o sa vedeti in a doua parte , la alt lcd, sau daca partea de comanda a liniilor orizontale si verticale (sau puncte sau cum vreti sa le ziceti) inca functioneaza , respectiv defectul este pe sursa de alimentare , merita facute . (va rog sa nu cititz cu accentul pe i , respectiv merIta ...)
asadar , merita facute / reparate, daca problema e la sursa. daca problema este mai departe , spre "ecran" , eu personal , dau cu ele de pamant. sau il returnez "propitarului" sa dea el cu el de pamant :)))) hahaha.

3 in unu electronica giga grip foto

ziceam in postarea precedenta , ca nu am timp. asa ca o sa comasez intr-o singura postare , incerc iara pe repede, 3 chestii electronice.

un mega giga grip , pt Canon 600 d, pt ca am avut nevoie de curent mult , anul trecut, eram intr-o zona cam izolata , si nici nu prea puteam sa schimb acumulatorii ....din mers. :)

asa ca , am dezvoltat, super mega giga gripul pt Canon 600 D


defect incarcare baterie motocicleta Yamaha MT03

bon. hai "sa facem" repede cateva postari. pt ca nu am timp . de nici o culoare. candva cineva , ma intreba: "de unde naiba ai atata timp sa le faci pe toate" . raspuns : nu am. dar am descoperit metoda de "compresie spatiala" a timpului. adica, intr-un interval T , reusesc sa comprim (T.2)^². respectiv , dupa cum a descoperit si Einstein  , E=mc^2 . adica se poate. daca vrei. (stii cum se defineste relativitatea? hai sa iti spun:
"Pune mana pe o soba fierbinte un minut si ti se va parea o ora. Stai cu o fata frumoasa o ora si ti se va parea un minut. Aceasta e relativitatea" )(tot Albert Einstein a zis-o) inchidem < a-href-ul :)
pe repede, o sa incerc fara lux de amanunte, vreo cateva postari tehnice.

prima, se incadreaza in melodia celor de la Parazitii , "Corectia" , eu te-am facut , eu te f** primu' , eu te omor. pt ca ajungi in starea aia...