duminică, 5 decembrie 2010

cand visele devin realitate.... (pt mos craciun/gerila)

salut.

da play la melodie , lasa te pe spate si asculta melodia .... daca poti sa faci un efort supra-omenesc sa te si uiti la videoclip e bine ....dupa ce ti am spalat creierul cu aceasta melodie , ia de citeste mai jos....
exact ca in melodie , cand visele devin realitate , nu iti vine sa crezi...
ce vise avem noi ? si aici cand ma refer la vise , ma refer la cea ce ne dorim noi mult de tot ...adica : masina BMW , bani multi , femei si mai multe ...si mai stiu eu ce alte prostii si nimicuri...

eu de fapt cred ca nu imi doresc nimic .... adica am avut/sau am aproape tot ce mi am dorit , stii cum e ? este exact ca in melodie , ai grija ce iti doresti ca se poate intampla .
nu vreau nimic . stiu ,o sa spuneti , hai frate chiar nimic ? nop ...chiar nimic .
de fapt daca se poate as vrea sa imi aduca mosu' un telefon cu manivela , asa un cadou simbolic , de fapt stii ceva mosule ? adu' doar manivela de la telefon ...nici nu am nevoie de telefon ....dar stii de ce imi doresc un telefon cu manivela ?
pt ca mai demult am avut un telefon cu manivela de asta de care imi doresc eu , l am avut de la bunicu' din partea lu' tata , si il tinuse undeva in spate in gradina langa veceul din curte ...si candea rau a cacat ...l am spalat cu dusul cu dero cu de toate , ba al naibi tot a cacat mirosea ...dar in felul lui el nu era de vina cu nimic , el nu era un telefon de cacat , era un telefon de gasca , adica facuse razboiul si vazuse multe la viata lui (de cacat)
de aia zic , mosule daca se poate ada doar manivela , pt ca aia pute mai putin a
cacat...


in fiecare zi cand vb la telefonul mobil , ma gandesc in sinea mea "daca era telefonul ala cu manivela sigur nu primeam telefonul asta de cacat , chiar daca ala macar mirosea a cacat nu se auzea la el o veste de cacat"

eram mic , aveam cred vreo 12 -13 ani cand primisem acel telefon care mirosea urat.
ba dar vreau sa spun ca il pusesem in functiune si trasesem doo fire pana la scara a doua si vorbeam intre scara 1 si scara 2 , dar telefonul il pusesem pe casa scarilor unde noi baietii aveam "serviciul" , la a doua scara ,era un telefon normal cu disc langa paturica fetelor alaturi de papusi si frunzele cu mocirla preparata care era "ciocolata" pt papusi ......si acum partile bune ale ingineriei facute de mine ...
cine cunoaste cat de cat telefonul despre care vorbesc , stie ca acea manivela folosea de fapt pt a trimite un curent de apel catre al 2 lea telefon...cum al doilea telefon era unul normal cu disc , acel post telefonic nu putea suna inapoi, deci partea buna era ca doar de la mine , de la tel cu manivela se putea suna , adica unidirectional , nu aveai chef sa vb cu "nevasta" care era acasa la scara a doua si dadea noroi ,pardon ciocolata la copii /papusi/ nu sunai si gata ...era foarte simplu . noi baietii eram la munca la scara 1 , femeile acasa la cratita nu ne deranjau cu telofoane inutile. ele nu puteau suna , ca fuck la naiba , NU AVEAU MANIVELA LA TELEFON !!
as vrea sa fie la fel si in ziua de azi , numai unii sa aiba "manivela" la telefon....
chilu' meu...numai chestii misto avea acel telefon , cand sunai "acasa" la scara 2 auzeai exact acea voce calda , care de abia te astepta sa suni , ca sa te intrebe pe un ton de pisicutza : caaand vii acasa sotule ?

vorbeam toti baietii de la acel telefon de la "serviciul" de la scara 1 ....si culmea culmilor , nu aveai nevoie de extraoptiuni si grupuri de prieteni sau credit pe cartela , ba ala mergea cu o baterie cu APA! da avea o baterie mica cu un buson de cauciuc si bagai acolo un pic de apa , cand terminai ziua de lucru/joaca scurgeai apa din baterie si gata ....(si o paranteza mica , mergea si cu urina acea baterie ,au incercat soldati de la mine din armata)

mai tarziu cand noi baietii de la bloc ,incepusem deja sa fim zmei si vroiam senzatii tari , deoarece fetele nu ne prea ofereau mare lucru (inafara de o fata ascunselea prin subsoluri pe intuneric si cel mult puteam sa ne apropiem sa le soptim la ureche un cuvant la flori fete sau baieti) noi zmeii am realizat forta curentului electric , tot cu acel telefon care mirosea a cacat (intotdeauna a mirosit a cacat dar nu a fost de cacat) : ce faceam ?
ne "inseriam" 4 - 5 baieti tinandu ne de maini unu de altul ca intr o hora a zmeilor ce eram si trebuia sa rezistam cateva secunde , fara sa ne "dam drumu" ...la maini unui curent electric ,care avea valoarea si intensitatea tartorului care dadea la manivela , toti eram curentati la fel, ca fratii , exact cu aceasi tensiune impartita la cati eram ...daca tartorul avea ciuda pe unul din ei , plateam toti la fel ,cu aceasi zgaltaiala...

si era doar un telefon....cu manivela..... dar un telefon care ne a apropiat si ne a facut sa fim uniti , ori ne electrocutam toti , ori nici unu , ori suntem golani ori nu....revin la partea cu vocea care o auzeam fiecare dintre noi la acel telefon , era ceva intr un fel anume ....ridicai receptorul greu de ebonita rece si invarteai la manivela ...in cateva secunde , fara nici o melodie de apel sau casuta vocala , se auzea in receptor , alo??.......parca aud si acum ....si stiu exact cine mi a raspuns prima oara la acel telefon cand am tras firele la scara 2.....bine inteles nu pot sa spun numele ei...

cand visele devin realitate ,...nu mai e ca inainte cand erai in vis ,si nu vroiai sa te trezesti la realitate ....

probabil ca deja am scris prea mult , dar trebuia sa scriu chestia asta , ca un raspuns "oficial" pt un prieten.....


asa ca mosule , ada mi te rog un telefon cu manivela care sa miroasa a cacat , dar care sa il am la munca si sa pot suna doar eu pe cine vreau doar eu si cand vreau eu.
(update status: a venit moshu' mai tarziu cu el dar a venit...)

dupa ce ai citit aceasta postare , da play si la clipul de mai jos , si din cand in cand spunele celor care te suna pe telefonul tau IPHONe cu simbian si facebook ....NU AM CHEF AZI FRATE , DACA NU MA LASI IN PACE , TE INSERIEZ LA MANIVELA DE LA TELEFONUL CARE PUTE A CACAT SI TE CURENTEZ !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu